locaties brusselDe kerstmarkt is op diverse plekken in Brussel

Verlicht parcours

Schitterende kerstverlichting wijst u de weg naar de Grote Markt, de Vismarkt, het muntplein, het Sint Katelijnenplein en rond de Beurs. Het verlichte parcours van maar liefst 2 kilometer lengte leidt u langs de gezellige kerstkraampjes.

Grote Markt

lichtshow brussel De Grote Markt is het hart van de kerstmarkt Brussel. Een gigantische kerstboom en kerststal met levende dieren trekken veel bekijks. Wat u absoluut niet mag missen zijn de Electrabel Nachten. Elke zaterdag van 19.00 tot 19.45 vindt op de Grote Markt een daverende lichtshow plaats. Een echte aanrader!

Sint Katelijnenplein

De traditionele kerstkraampjes die zo typerend zijn voor een kerstmarkt zult u niet in grote getale aantreffen op het Sint Katelijnenplein. Het plein biedt echter volop vertier van een ander kaliber. Zo treft u er de 60 meter lange schaatsbaan aan. Ook het 48 meter hoge reuzenrad, voorzien van prachtige verlichting, torent boven het plein uit. Elke middag worden er kerstliederen gezongen op het plein. Kortom: het Katelijnenplein is zeker een bezoekje waard!

Plattegrond